У верхній камері - натуральний живий згущений сік. У нижній камері - артезіанська озонована вода. Дві порожнини в пляшечці розділені мембраною з фольги. Кришечка оснащена спеціальною вставкою у вигляді пластикового ножа з центральною кнопкою. При натисканні на кришку відбувається перфорація роздільної мембрани, в результаті чого згущений сік змішується з водою. І ви отримуєте смачний, ароматний, корисний сік. Роздільна упаковка сирого згущеного соку і озонованої води - це збереження природної якості.

У нижній камері пляшечки - артезіанська вода зі свердловини глибиною понад 350м. Вода озонована, вона знезаражена озоном, таким же, який утворюється від розряду блискавки під час грози. Озон збагачує воду киснем, від цього смак її поліпшується, стає більш насиченим і свіжим. Озон не змінює і pH води, в нашій воді зберігаються такі необхідні організму іони Mg, Ca, Na, K та інших корисних речовин, на відміну від пом»якшеної спеціально підготовленої води.ф

Крім оригінального процесу змішування соку з водою, який дуже ефектно виглядає з боку, чим привертає увагу, як дорослих, так і дітей, роздільна упаковка була використана для збереження якостей продукту: смакові особливості, вітаміни, запах, колір і т.п. Здорові напої ТМ "Зелена Сова" ґрунтуються на природній протимікробной стійкості згущених натуральних продуктів, тобто, якщо змішати концентрований сік і воду, то для тривалого зберігання доведеться пастеризувати напій, додавати цукор, консерванти, інакше все це зіпсується. Сік, в роздільній упаковці, знаходиться в "сплячому" стані, тому що з нього прибрали вільну воду. Швидке зневоднення соку прямого віджиму, під вакуумом дозволяє зберегти вітаміни і живу мікрофлору, ефективно сповільнюючи її розвиток при роздільному від води зберіганні в упаковці "Push-Top". Це дає унікальну можливість донести до споживача живий продукт. Крім того, у виробництві ТМ «Зелена Сова» принципово не використовуються цукор, «Е» -харчові добавки та ГМО. Цей сік живий! При температурі вище 20 г.С запуститься, тобто почнеться гліколіз і потім спиртове бродіння. Якщо його при цьому змішати автономно і витримати - вийде смачний сидр.